Tristețe la PSD Timiș. Călin Dobra: Vom face o analiză serioasă

psd

Seară tristă la PSD Timiș, unde liderii filialei județene au primit cu fețele căzute rezultatul de la exit poll-uri. Cu televizorul fixat pe Antena 3, social-democrații au aflat că „românii au ales continuitatea”.

N-a fost vremea de șampanie la sediul PSD Timiș, unde rezultatele exit-poll-urile au indicat o victorie la scor a actualului președinte Klaus Iohannis. Nici emisiunea de pe Antena 3 nu a reușit să îndulcească tristețea din sala de conferințe a social-democraților.

Nici deputatul Alfred Simonis, nici președintele Călin Dobra nu par să-și creadă ochilor și urechilor la vederea „scorului” trecut în dreptul candidatului PSD Viorica Dăncilă. Cu jumătate de gură, Dobra a făcut totuși o declarație, însă nu a vrut să răspundă altor întrebări. „Nu ne rămâne decât să felicităm echipa câștigătoare după cum am văzut rezultatele exit-poll-urilor. Bineînțeles, așteptăm rezultatul final. Aș vrea, în același timp, să mulțumesc timișenilor care au votat pentru candidatul nostru, să le mulțumesc și celor care au fost la vot, în mod special. Cred că pe noi, organizația PSD Timiș, acest rezultat ne va pune să facem o analiză extrem de serioasă (…) așteptăm rezultatul final pentru ca analiza să plece de la acest rezultat”, a spus președintele PSD Timiș.

About Post Author