Taxi gratuit pentru persoanele cu dizabilități, via STPT

taxi

Transport gratuit pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. STPT pune la dispoziția acestora un serviciu de taxi. Patru mașini speciale sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii.

STPT şi Primăria Timişoara au inaugurat joi, 15 august, un serviciu de taxi pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii. Cele 4 autoturisme Dacia Dokker sunt amplasate în patru zone, pentru a ajunge mai repede la solicitanți. Este vorba despre bd. Take Ionescu, Calea Șagului (Profi), Spitalul Județean și bd. Cetății. Noul serviciu este funcțional în fiecare zi a săptămânii, în intervalul orar 8 – 20.

Serviciul, spun cei de la STPT, este gratuit. Cei care au nevoie de astfel de transport trebuie fie să sune la numărul 0800.410.415, fie să facă o solicitare scrisă, care poate fi depusă la sediul STPT de pe bd. Dâmboviţa, nr. 67, sau trimisă pe e-mail. Foarte important: cursele pot fi făcute numai în zona urbană a municipiului Timișoara. Cei care sună la dispeceratul STPT trebuie să transmită datele de identificare ale beneficiarului, adresele de plecare și sosire, respectiv orele de plecare. Solicitările în scris trebuie făcute cu minimum 24 de ore înainte de data propriu-zisă a deplasării.

About Post Author