25 ianuarie 2021

Se spală rețelele de apă în Recaș și Făget

aquatim

Timișenii care locuiesc în Recaș și Făget vor avea, în această săptămână, presiune scăzută la apă rece. Aquatim continuă programul de spălare a rețelelor.

Programul de spălare cu apă și aer pentru săptămâna 2-5 iunie în Recaș este:

  • marți, 2 iunie, orele 9-14, pe străzile Vinului, Primăverii, Fagului
  • miercuri, 3 iunie, joi, 4 iunie, și vineri, 5 iunie, orele 9-14, pe străzile Armoniei, Răchitei, Văii, Calea Bazoșului, Aluniș, Petalelor, N. Titulescu, Rozelor, Bujorilor

Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte străzi presiunea apei va fi scăzută. În cazul în care lucrările programate într-o zi nu se finalizează, vor continua a doua zi pe aceleași străzi, anunță compania.

De asemenea, marți, 2 iunie, între orele 9 și 14, se vor efectua spălări de rețea, în Făget, pe străzile Calea Bichigiului, Sebastian Olariu, Vâlcele, Țarinii, Ștefan Cel Mare, Mihai Viteazu, Eftimie Murgu, Dorobanți, Salcâmilor, Dionisie Păscuțiu si Cetății. Presiunea va fi scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Pentru orice probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare puteți contacta non-stop dispeceratul Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362 și 0756-119.528.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: