RIUF, ediție online. Peste 6.000 de programe de studiu, inclusiv în UK

riuf

RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est, revine în 29 octombrie. E o ediție online, la care vor fi prezenți reprezentanții a peste 60 de universități și instituții educaționale din 13 țări.

În ciuda Brexit și a pandemiei COVID-19, interesul tinerilor români pentru studiul în străinătate este în continuare crescut. Ei sunt interesați de programe de business, marketing, artă, design, IT & Computer Science, inginerie sau drept.

Cei care vor să meargă la studii în Marea Britanie pot afla ultimele informații cu privire la termene și noile proceduri de admitere. Ei au ocazia să primească răspunsuri cu privire la sursele de finanțare puse la dispoziție de instituțiile educaționale după luna ianuarie 2021. În 29 octombrie, între orele 12 și 18, tinerii vor afla cum pot fi admiși astfel încât să fie acceptați până în 2021, având astfel acces la împrumutul guvernamental oferit de guvernul britanic.

Cele 60 de universități și instituții educaționale prezente la Virtual RIUF oferă informații despre peste 6.000 de programe de studiu de licență, masterat, doctorat sau MBA. Pentru a participa este nevoie de înscriere aici. Cu o zi înainte de Virtual RIUF, toți cei înscriși vor primi e-mail și sms cu linkul platformei în care vor trebui să se logheze în ziua evenimentului.

About Post Author