17 ianuarie 2021

Ripensia pierde la scor de neprezentare deplasarea de la UTA

ripensia

Au fost, au văzut, au pierdut. Este, pe scurt, scenariul deplasării în vecini, la Arad, al celor de la Ripensia Timişoara.

La Arad s-au întâlnit UTA şi Ripensia, două echipe care au câştigat, împreună, 10 campionate şi 4 cupe, regina fiind UTA, cu cele 6 titluri. UTA Arad a câştigat ambele reprize, iar jocul trupei lui Laszlo Balint a lăsat de înţeles încă o dată că arădenii sunt favoriţi la câştigarea seriei. Singura scuză a timişorenilor pentru înfrângerea evidentă ar putea fi terenul sintetic de pe arena Motorul, o suprafaţă de joc ce a părut să-i încurce pe cei mai mulţi dintre jucătorii lui Alexandru Pelici.

Atacantul arădean Buhăceanu a fost cel mai bun jucător de pe teren, după ce a reuşit o dublă, reuşind să înscrie primele două goluri ale jocului, câte unul în fiecare repriză. „Ripi” a încercat să iasă la joc de mai multe ori, dar terenul sintetic a fost cel mai mare duşman al lui Alex Popovici & Compania. Arădeanul Ursu a stabilit scorul final (3-0), în minutul 78. După primirea celui de-al treilea gol s-au trezit şi atacanţii timişoreni, care au ameninţat de câteva ori poarta arădeană, dar fără să înscrie.

Concluzia după jocul cu UTA este că Ripensia Timişoara are un singur obiectiv în acest sezon: evitarea retrogradării.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: