5 iulie 2020

Restricții pe A1, între Timișoara și Lugoj. Se repară șoseaua

a1

Se va circula cu restricții pe Lotul 2 de pe A1, Timișoara – Lugoj, km 468+602 – km 494+222. Vor fi instituite și limitări de viteză, iar depășirile vor fi interzise. Antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, face lucrări de reparații și întreținere, în perioada de garanție.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță că de miercuri, 1 iulie, vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2, km 468+602 – km 494+222, pentru execuția lucrărilor de reparații și întreținere a părții carosabile.

„Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta, iar nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv. Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în week-end. Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație, pe calea de rulare deschisă circulației publice, vor fi delimitate prin balize direcționale”, transmite DRDP.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și al benzilor de decelerare și accelerar, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor. Lucrările sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea DRDP Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256-246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: