1 iunie 2020

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, aproape să leșine, în timpul unei conferințe de presă / VIDEO

marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost la un pas de leșin, duminică, în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză. El a fost dus apoi la spital.

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a ținut, duminică, o conferință de presă în care intenționa să prezinte cele 28 de măsuri pentru relansarea economiei pe care le propun social-democrații. După câteva minute, el a început să vorbească rar și să tremure. Foarte palid, Ciolacu și-a pierdut echilibrul și s-a sprijinit în pupitrul aflat în fața sa. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă, transmisă pe contul de Facebook al PSD, s-a întrerupt.

La sediul PSD a fost chemată o ambulanță, dar Marcel Ciolacu a fost dus la spital cu o altă mașină. Clipul a fost editat rapid de social-democrați, astfel încât momentul în care acestuia i se face rău să nu mai poată fi văzut.

UPDATE: „Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis PSD, printr-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: