7 august 2020

Plai, altfel. Ca-n puzzle, o săptămână, gratis, în mai multe locuri din Timișoara

plai

La Muzeul Satului, dar și în Piața Sf. Gheorghe sau în alte spații. Așa va fi, în 2020, Festivalul Plai. Va dura o săptămână, va fi cu locuri limitate, ca de pandemie, și va fi altceva.

În vremuri de pandemie e important să nu uităm să ne bucurăm de timpul petrecut fizic alături de prieteni, așa cu limite, cum este el. E și ideea de la care a plecat ediția 2020 a Festivalului Plai. Care, în acest an, se desfășura pe… bucăți.

Festivalul va avea loc timp de o săptămână, în perioada 11 – 17 septembrie. El va aduce oameni, proiecte și inițiative care fac comunitățile noastre mai funcționale, incluzive și deschise, Plai, spun organizatorii, va fi locul în care părinți, bunici, copii, tineri și adulți vin împreună, în timp ce oamenii din organizațiile partenere își alocă timp și resurse.

Vor fi documentare, experiențe culinare, muzică, dans, pop-up art shopping sau mindfulness. Accesul va fi gratuit, în limita locurilor alocate pentru fiecare activitate. Evenimentele se vor doar în aer liber, cu respectarea măsurilor de protecție și ținând cont de reglementările de distanțare în vigoare. Mai multe detalii se găsesc aici și aici. Printre locurile unde va ajunge o bucată de Plai 2020 se numără deja tradiționalul Muzeu al Satului, dar și Piața Sf. Gheorghe. Festivalul este organizat de voluntarii Centrului Cultural Plai, în parteneriat cu PMT, prin Casa de Cultură.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: