Pirtea și Gorghiu, capi de listă la parlamentare pentru PNL Timiș

parlamentare

PNL Timiș a stabilit ordinea candidaților pe listele pentru alegerile parlamentare. Primii sunt, la Camera Deputaților, Marilen Gabriel Pirtea, iar la Senat, Alina Gorghiu. Ovidiu Drăgănescu s-a retras, spun sursele noastre.

Mai repede cu o zi decât se anunțase inițial, Colegiul Director al PNL Timiș a stabilit candidații pentru Camera Deputaţilor şi Senat la alegerile parlamentare. Au fost inițial 24 de persoane interesate. S-a votat și iată ce a ieșit:

Camera Deputaților

1. Marilen Gabriel Pirtea
2. Ben Oni Ardelean
3. Cosmin Șandru
4. Petru Roman
5. Ciprian Bogdan
6. Claudiu Chira
7. Sorin Supuran
8. Adriana Corbeanu
9. Elena Samoilă
10. Samuel Lupulescu

Senat

1. Alina Gorghiu
2. Ionuț Gaiță
3. Mihai Bojin
4. Sorina Ciurlea

„PNL Timiș a obținut un scor politic de 35,6% la alegerile locale, scor pe care sper să îl creștem și să reconfirmăm că PNL este partidul numărul 1 în Timiș. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență la București, care să colaboreze cu Guvernul PNL și să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru”, spune președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Deși anunțat ca unul dintre potențialii candidați, Ovidiu Drăgănescu nu figurează pe această listă. Sursele noastre spun că acesta s-a retras din cursa internă, înainte și de votul forumului primarilor, care a avut loc marți, Nici Sorin Supuran, un alt liberal din vechea gardă, nu a prins un loc eligibil. În 2016, liberalii din Tmiș au trimis în parlament un senator, pe Alina Gorghiu, și trei deputați: Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean și Pavel Popescu. Acum, un rezultat realist ar fi doi senatori și patru deputați.

About Post Author