4 iulie 2020

Piața Iosefin e închisă. Precupeață, depistată cu coronavirus

piața iosefin

Piața Iosefin este închisă pentru cumpărători. Asta, după ce o femeie din Utvin, care vindea la o tarabă aici, a fost testată pozitiv la coronavirus. În hală se va face dezinfecție, aceasta urmând să fie redeschisă luni.

Precupeții din Piața Iosefin n-au avut spor la vânzare sâmbătă. După ce o femeie de 51 de ani care vinde acolo a fost confirmată cu Covid – 19, restul comercianților au fost scoși în parcare. „Am luat această decizie împreună cu prefectul și cu Direcția de Sănătate Publică. S-a descoperit o producătoare din Utvin cu coronavirus. Se vor putea vinde totuși, în parcare, răsaduri și produse de sezon pentru care există deja aprobare să se vândă afară”, spune Ioan Nasleu, directorul Piețe SA.

Hala din Iosefin este închisă, cel mai probabil până luni. „Am decis să ținem închisă clădirea până luni dimineață. Vom face dezinfecție, de mai multe ori pe zi. DSP se ocupă de ancheta epidemiologică”, mai spune șeful de la Piețe. Atât femeia confirmată cu coronavirus, cât și soțul ei, de asemenea pozitiv, sunt internați la Spitalul „Victor Babeș.

Piețe SA a anunțat, de la începutul pandemiei, că a făcut de mai multe ori dezinfecții în piețele sale. De asemenea, acum două săptămâni, a cumpărat și cinci tuneluri de dezinfecție. Unul dintre ele este amplasat chiar în Piața Iosefin.

5 thoughts on “Piața Iosefin e închisă. Precupeață, depistată cu coronavirus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: