18 ianuarie 2021

Phoenix Buziaș s-a întărit cu un fost campion național și cu un fotbalist cu jocuri în Liga 1

Phoenix Buziaș

Phoenix Buziaș a transferat puțin și de calitate. Lotul trupei pregătite de Sorin Tomoș a fost întărit cu patru jucători importanți.

Este vorba despre Florin Nanu, un mijlocaș de 37 de ani care a adunat câteva zeci de jocuri în primul eșalon, la Poli Timișoara. Linia mediană a fost întărită și cu Mădălin Stancu, fotbalist crescut de Poli Timișoara.

Stancu a fost liderul generației de fotbaliști născuți în 1992 care a câștigat campionatul național de juniori. Gloria Bistrița, FC Bihor sau Politehnica Timișoara sunt echipele pe la care a mai trecut în cariera sa jucătorul de 28 de ani.

Alexandru Birău este un alt nume important în lotul echipei din Buziaș. În vârstă de 26 de ani, Alex Birău a fost o piesă importantă în angrenajul echipei LPS Banatul, generația jucătorilor născuți în 1994 și 1995, din care au mai făcut parte Darius Buia, Alin Dobrosavlevici, Steliano Filip, Andrei Vaștag sau Alin Roman.

Lista achizițiilor se încheie cu Cosmin Negoescu, un atacant de 28 de ani cu jocuri în eșalonul secund și Liga 3. Dan Șandru, Brian Filimon, Cristian Gălan, Lucian Gavriluță, Caius Marta sau Sergiu Precupanu sunt alte nume importante din lotul pregătit de Sorin Tomoș, Phoenix Buziaș devenind astfel trupa cu cel mai bun lot din Liga IV Timiș. Clasată pe locul 4 la finalul turului, Phoenix Buziaș, echipă încurajată de galeria „Lupii tineri”, va fi cu siguranță arbitrul seriei, în condițiile în care nu vor fi gânduri de promovare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: