Peek & Cloppenburg, super-magazin pe două etaje la Timișoara

peek

Peek & Cloppenburg deschide joi, 3 octombrie, în Iulius Town Timișoara, un magazin în premieră la nivel internațional. Va fi pe două etaje, iar timp de patru zile cumpărătorii vor avea parte de cadouri și surprize.

Magazinul Peek & Cloppenburg din Iulius Town Timișoara va fi cel mai mare al brandului în regiune: se va întinde pe o suprafață de peste 3.500 mp, pe două niveluri. În perioada 3 – 6 octombrie, veți beneficia de o reducere de 20% pe baza cardului Peek & Cloppenburg, dar și de numeroase cadouri. Pentru doamne și domnișoare va fi amenajat un make-up corner, iar domnii vor avea parte de un barber shop. Atmosfera va fi completată de Band with Saxofon și un DJ.

Casual sau office, clasic sau elegant, aici veți găsi o gamă largă de piese vestimentare, atât marcă proprie, cât și ținute semnate de designeri celebri sau branduri internaționale. Clienții beneficiază și de consiliere profesională, calitate, stil, inspirație și alegeri la cele mai înalte standarde.

Peek & Cloppenburg completează oferta variată de shopping propusă de Iulius Town Timișoara, primul proiect mixt din vestul țării. Ansamblul le oferă timișorenilor și nu numai cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei: 120.000 mp și 450 de magazine.

About Post Author