Pas… epic. Tinu Vidaicu va fi administratorul public al CJ Caraș-Severin

Tinu Vidaicu

Surpriză… epică, de 1 Decembrie a fost, la CJ Timiș, unde a fost semnat un parteneriat foarte important pentru dezvoltarea acestei părți de țară. Printre cei care au asistat la eveniment a fost și viitorul administrator public al CJ Caraș-Severin.

E mai obișnuit la platane și în medii mai… ritmate. Acum face un mare pas înainte. De săptămâna viitoare va fi și instalat oficial în funcție. Până atunci, a venit să se acomodeze cu atmosfera oficială și destul de seacă din administrația locală.

Este vorba despre Tinu Vidaicu, de la Epic / Maestros del Ritmo / Dirty Nano, care, în câteva zile, va merge la birou ca orice funcționar public. El va fi, de acum încolo, omul de încredere al lui Romeo Dunca. „Astăzi am participat alături de Ioan Popa și Romeo Dunca la semnarea protocolului între Timiș și Caraș-Severin, respectiv Timișoara și Reșița în calitate de viitor administrator public al județului Caraș-Severin”, a notat Vidaicu, pe Facebook.

Tinu Vidaicu este om de afaceri, și încă unul de succes, fiind co-proprietarul clubului Epic din Timișoara. Dacă Sebastian Răducanu, prietenul și asociatul lui, a intrat în politică, el pare să fi făcut pasul spre administrație. Vă reamintim, Sebastian Răducanu este consilier local la Timișoara, din partea PSD, și candidează, de pe poziția a doua, la Senat, la alegerile din 6 decembrie.

About Post Author