Loredana Pintea și Rudolf Gräf, primii doi consilieri personali ai lui Fritz. Mai urmează patru

consilieri personali

O economistă și un arhitect – primii doi consilieri personali ai primarului Dominic Fritz. Loredana Pintea și Rudolf Gräf vor fi urmați de încă patru oameni. Anunțul a fost făcut de edil tot pe Facebook.

„Doi profesioniști independenți, fără nicio afiliere politică, care cred în misiunea serviciului public. Loredana Pintea și Rudolf Gräf sunt oameni cu viziune și cu rezultate în spate. Lor li se vor alătura, curând, alți 4 consilieri, cu profiluri similare – biografii profesionale solide, multidisciplinare și respectate. Obiectivul cabinetului meu este să pornească motoarele Primăriei după principii manageriale moderne, pentru ca instituția să livreze serviciile pe care timișorenii le așteaptă”, a postat pe Facebook primarul Dominic Fritz.

Loredana Pintea, economistă cu peste 20 de ani de experiență în management, „a creat sau reformat organizații care au ajuns să facă performanță în România și în procesele industriale globale și vrea să aducă principiile manageriale adevărate în administrația publică”. În ultimii ani a fost consultant în sisteme de management, îmbunătățire a proceselor și reorganizare.

Rudolf Gräf este arhitect și consultant în domeniile urbanism și management al spațiului public. A absolvit Universitatea Tehnică Graz (AU) și a co-fondat biroul Vitamin Architects din Timișoara. Vitamin Architects face parte din grupul de firme coordonat de Planewerk SRL din Cluj, care se ocupă de PUG-ul Timișoarei. Contractul a fost întocmit în octombrie 2010, pe suma de 450.000 de euro. PUG-ul nu este gata încă. Gräf a coordonat consultanța tehnică în cadrul proiectului româno-german GTZ pentru reabilitarea și revitalizarea cartierelor istorice din Timișoara.

About Post Author