1 iunie 2020

Linked Culture: despre cum va fi anul 2020 în cultură. Live, pe Facebook

Linked Culture

Cum arată acum mobilitatea în cultură? Ce mai poate fi salvat în cultură într-un an cu pandemie? Conferința Linked Culture 2020 caută răspunsuri și o face adaptat la condițiile actuale: live, pe Facebook. Invitații sunt faini, participarea e gratis, așa că nu ratați această întâlnire.

Conferința de management și marketing cultural Linked Culture este, de la prima ediție, un loc de întâlnire pentru oamenii creativi, întreprinzători și pentru toți cei care sunt interesați de dezvoltarea sectorului cultural din România. Anul 2020 a rescris însă „scenariul”, astfel că tot ce trebuia să fie o conferință și câteva ateliere despre management și marketing cultural ținute la Timișoara devine un eveniment online sau, mai bine zis, într-o televiziune temporară. Tema centrală este mobilitatea, iar în zilele de 21 și 22 mai, începând cu ora 10, veți putea urmări interviuri și discuții despre ce se întâmplă acum și ce va fi mai încolo în muzică, film, artă, teatru, literatură și zona de entertainment.

„Artiști, muzicieni, antreprenori și manageri culturali, regizori și actori, reprezentanți ai instituțiilor culturale sau publice se vor afla în cele două studiouri, Timișoara și București, pentru a încerca să găsească împreună soluțiile viitorului ce se arată foarte incert. Primii invitați anunțați la Linked Culture 2020, sunt: Alexandru Vakulovski (scriitor), Antonio Nartea (Event Manager clubul Expirat), Bogdan Șerban (Radio Guerrilla), Codruța Vulcu (fondatoare ARTmania Festival), Dana Sarmeș (președinte Asociația Culturală Contrasens), Edmond Lenarth (Booking Manager Electric Castle), Elena Marcu (co-fondatoare Black Button Books), Simona Neumann (director executiv Asociația Timișoara 2021), Tudor Giurgiu (regizor, scenarist, producător)”, transmit cei de la BMagency, organizatorii conferinței.

Participarea este gratuită și nu necesită înscriere în prealabil. Mai multe informații despre conferință pot fi găsite în evenimentul de pe Facebook: Linked Culture 2020 – Management și Marketing cultural. Conferința Linked Culture 2020 va fi difuzată live, aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: