Liber pe Transfăgărășan, dar atenție la urși! / VIDEO

transfăgărășan

Una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume se redeschide pentru turiști. De la 1 iulie se poate intra din nou pe Transfăgărășan. Noaptea, circulația este însă interzisă.

„Miercuri, 1 iulie, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 7-21. Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21 și 7. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, a transmis CNAIR.

Șoferii sunt atenționați, de asemenea, că pe acest sector de drum, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile. „Nu vă apropiați de animale, nu le hrăniți și informați imediat autoritățile de prezența acestora”, mai spun reprezentanții companiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021-264.33.33 și 021-9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – Dispecerat – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de Facebook.

About Post Author