Încă se taie cabluri în Cetate. Ghilotina se mută și pe Take Ionescu, cu program

cabluri

Jos cablurile aeriene de pe străzile din Cetate. Primăria anunță unde se fac tăieri în această perioadă. În august, operațiunea se mută pe Bd. Take Ionescu. Se va lucra, susține PMT, și de Sfânta Maria!

Primăria Timișoara continuă dezafectarea cablurilor aeriene de transmisii de date/voce. Operatorii au fost notificați dinainte că miercuri, în 29 iulie, se dau jos cablurile după cum urmează:

  • de pe str. Carol Telbisz, de la Bega până la bd. C. Brătianu
  • de la Strada Carol Telbisz până la str. Alba Iulia (parcare Modex)
  • str. Piatra Craiului, de la Bd. Regele Ferdinand I până la Bd. Republicii
  • str. Doctor Nicolae Paulescu

Potrivit PMT, în 8 august se trece la tăierea de cabluri pe Bd. Take Ionescu, numerele fără soț, iar în 15 august, chiar de Sf. Maria (!! – n. r.), vor dispărea cele de pe partea cu numele fără soț.

„Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare. Toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Există canalizaţii subterane şi toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri”, transmite PMT.

About Post Author