Încă șase cazuri de Covid-19, la Spitalul CFR. Două sunt asistente

spitalul cfr

Spitalul CFR Timișoara a devenit focar de coronavirus. Asistenta depistată pozitiv săptămâna trecută este doar primul caz. Ei i se adaugă încă șase: două colege și patru pacienți.

O asistentă de la Spitalul CFR Timișoara a ieșit pozitiv la testul de Covid-19, la începutul lunii iulie. S-au făcut teste în rândul personalului medical și al pacienților și au venit primele rezultate. Patru pacienți și două asistente sunt și ei pozitiv la coronavirus.

Prima asistentă cu Covid-19 a fost externată la cerere de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, urmând să stea în izolare la domiciliu. Sunt așteptate rezultatele de la alte câteva zeci de teste, așa că este posibil ca numărul pozitivilor să crească.

Spitalul CFR este spital suport Covid. Aici există un pavilion separat în care vor fi aduși bolnavii, în cazul în care capacitatea Spitalului „Victor Babeș” ar fi depășită. Până atunci, aici sunt tratați, sub supravegherea medicilor de la Infecțioase, bolnavii depistați cu Covid-19 la Spitalul CFR.

About Post Author