Grapini îl susține pe „prefectul Călin Dobra” la alegerile locale

grapini

E… grele. Vorbim despre încurcatele căi ale politicii locale. Partidul minuscul al Mariei Grapini anunță, în Timiș, o alianță cu PSD, pentru alegerile din septembrie. Va primi, deci, susținere din partea umaniștilor și „prefectul” Călin Dobra.

„Partidul Puterii Umaniste social-liberal, filiala Timiș, a aprobat în biroul județean susținerea candidatului PSD Timiș Călin Dobra la șefia Consiliului Județean Timiș, iar pe doamna Dr. Voichița Lăzureanu, fost manager al Spitalului Clinic «Dr Victor Babeș», la funcția de primar al municipiului Timișoara. Promovăm împreună doi candidați deosebiți în care noi, umaniștii din Timiș, avem încredere că sunt buni manageri, au dovedit-o de altfel până acum”, transmite Biroul de presă al PPU-sl Timiș.

Decizia a fost luată „la masa negocierilor” și au contat pentru umaniștii conduși de Maria Grapini „calitatea candidaților, statura lor morală și, nu în ultimul rând, competența lor profesională”. Comunicatul abundă în urări de bine și succes, cam ca o felicitare aniversară de la cărătorii de servietă pentru șefii lor. Iată o mostră: „De asemenea, felicităm perseverența cu care PSD Timiș dorește să continue proiectele administrative de dezvoltare a județului ale domnului prefect Călin Dobra și ale echipei dumnealui”.

Pentru conformitate, Dobra este președintele consiliului județean, dar are biroul în aceeași clădire cu prefectul Liliana Oneț.

About Post Author