7 iunie 2020

Farmacie jefuită, la Timișoara. Se căuta un medicament folosit ca drog

farmacie

Incident grav la Timișoara. Pentru că nu a primit „la liber” medicamentul solicitat într-o farmacie, un bărbat a amenințat farmacista care era de serviciu. A primit și pastilele și a furat și 2.000 de lei. Vorbim despre un derivat de amfetamină, care produce dependență.

Polițiștii au fost chemați joi seară la o farmacie de pe strada Gheorghe Lazăr. Farmacista de aici tocmai fusese victima unei întâmplări neobișnuite. Un bărbat a intrat în farmacie și a cerut un medicament care se eliberează numai pe baza de prescripție medicală. Pentru că a fost refuzat, a devenit violent și a început s-o amenințe pe femeie. Acesta s-a speriat și i-a dat, în cele din urmă, pastilele solicitate. Bărbatul nu s-a mulțumit însă cu atât și a furat din casa de marcat în jur de 2.000 de lei. Apoi a rupt-o la fugă.

Polițiștii încearcă acum să dea de urma individului. Dacă va fi găsit, el va fi cercetat penal pentru tâlhărie.

Pastilele furate sunt Regenon, un medicament utilizat în combaterea obezității, ca parte a unui plan complex și numai la indicația și supravegherea strictă a medicului. Produsul conține amfepramonă, un derivat de amfetamină, și, în combinație cu alcoolul, are efect halucinogen. Administrarea în doze mari, pe o perioadă lungă de timp, poate duce la halucinații și psihoze. În plus, există risc ridicat de supradoză și de dependență.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: