29 noiembrie 2020

Fără spectatori și strângeri de mână între fotbaliști, în fotbalul mic din Timiș

ajf timiș

De frica virusului Covid-19, AJF Timiș interzice spectatorii la jocurile din fotbalul mic. Toate jocurile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Timiș se vor desfășura fără spectatori. Decizia a fost luată de Comitetul de Urgență al AJF Timiș.

Chiar dacă Federația Română de Fotbal a lăsat o portiță cluburilor care organizează jocuri de fotbal cu mai puțin de 1.000 de spectatori, asociația condusă de Romeo Malac a preferat să nu riște. Au fost interziși astfel spectatorii la jocurile din Liga IV-a, Campionatul județean și Promoție. Reprezentanții unor echipe din județ și spectatorii lor nu sunt însă de acord cu această decizie, invocând că este imposibil ca la vreun joc la acest nivel să se adune peste 1.000 de spectatori.

La meciuri vor putea asista cel mult 30 de oficiali, jucători, sponsori din cadrul fiecărui club, pe bază de tabel nominal; personalul angajat al clubului – strict necesar pentru funcționarea instalațiilor stadionului și organizarea jocului, pe bază de tabel nominal și legitimație de serviciu; forțe de ordine; ziariști; cel mult 5 persoane care reprezintă autoritățile locale; reprezentanţii FRF/LPF/AJF/AMFB, pe baza legitimaţiei de serviciu sau a delegaţiei emisă de forul competent.

„Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Timiș aprobă recomandarea Federației Române de Fotbal privind evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competițiile organizate de AJF Timiș, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizația Mondială a Sănătății pentru a reduce transmiterea Covid – 19”, mai transmit cei de la AJF. Asociația solicită ca „igienizarea vestiarelor să se facă înainte și după fiecare antrenament sau meci, să se evite interacțiunea cu suporterii pentru autografe sau poze, iar plimbările să se facă doar în aer liber, în spații deschise”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: