1 iunie 2020

Fără Embargo în 2020. Festivalul de la Dudeștii Vechi se amână pentru la anul

embargo

Pandemia de coronavirus afectează și Embargo Fest, de la Dudeștii Vechi. Ar fi trebuit ca invitat special să fie Goran Bregovic, dar toate planurile s-au anulat.

Ediția a treia a Embargo Hub ar fi trebuit să aibă loc în perioada 11 – 14 iunie. Pandemia a dat însă peste cap planurile organizatorilor. În loc să anunțe capul de afiș, ei anunță acum anularea evenimentului.

„Trebuie să vă anunțăm că invitatul special de anul acesta va fi Goran Bregovic. Din păcate, Embargo Fest, ediţia a III-a, se amână pentru anul 2021. Dacă legislația actuală ne va permite să ne adunăm totuşi într-un număr mai mic, cu siguranţă ne vom vedea cu o parte din voi la Embargo Hub“, transmit organizatorii festivalului.

Anul trecut, cea de-a doua ediție a Embargo Fest de la Dudeștii Vechi a adunat peste 8.000 de oameni în cele patru zile. Pe scenele festivalului au urcat peste 50 de artiști din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria. Pe lângă concerte au avut loc proiecţii de film, spectacole de teatru pentru copii şi adulţi, ateliere de circ sau dezbateri pe teme ecologice. Tot anul trecut a fost inițiat proiectul Embargo Hub, din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală a județului Timiș.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: