Examenele pentru permis se reiau în 2 iunie. Cine sunt primii programați

permise

Timișenii care aveau programate examene pentru permis de conducere din luna martie încoace trebuie să se pregătească. Sunt primii care vor intra la proba practică, din 2 iunie. Noii candidați vor intra la teste din 15 iunie.

Activitatea de examinare la Serviciu Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va reîncepe în 2 iunie, cu programarea la proba practică. Ordinea programării se face după următoarele criterii:

  • în prima etapă, candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17 martie – 17 mai, inclusiv
  • în a doua etapă, candidații programați la proba practică în perioada în care aceasta a fost suspendată, cu excepția celor deja programați în prima etapă, vor fi reprogramați automat.

„Data programării va fi comunicată școlilor de conducători auto pentru proprii candidați, iar datele corespunzătoare vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare, candidații fiind îndrumați să se adreseze școlilor unde au urmat cursul de pregătire practică. Rugăm ca la prezentarea la proba practică, toți candidații să respecte indicațiile primite de la reprezentanții școlilor de șoferi și d examinatori, pentru a respecta măsurile de protecție impuse pentru prevenirea sau apariția cazurilor de infectare cu COVID-19”, transmite Instituția Prefectului.

La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială. Cei care susțin proba și martorii trebuie să poarte obligatoriu măști de protecție și, opțional, mănuși. Programarea la proba teoretică va începe cel mai probabil de la data de 15 iunie.

About Post Author