Edi Grosu câștigă și etapa a patra din Turul României / FOTO

turul româniei

A traversat Transfăgărășanul și a câștigat. Edi Grosu a trecut primul linia de finish și după etapa a patra din Turul României. Rămâne liderul clasamentului general și posesor al tricoului galben.

Eduard Grosu, din naționale a României, s-a impus și a patra etapă a Turului României. Caravana ciclistă a parcurs sâmbătă peste 100 km, pornind din Cârțișoara și traversând Transfăgărășanul. Linia de finish a fost la Curtea de Argeș. Clasamentul de etapă a arătat astfel:

1. Eduard-Michael Grosu (Naționala României)
2. Gleb Brussenskiy (Vino Astana Motors)
3. Szymon Krawczyk (CCC Development Team)

Pentru a treia etapă consecutiv, Edi Grosu păstrează atât tricoul galben, pentru poziția de lider în clasamentul general, cât și tricoul albastru, pentru cel mai bun român din competiție. Matvey Nikitin (Vino Astana Motors) îmbracă tricoul roșu, pentru cel mai bun sprinter, în timp ce tricoul verde, pentru cel mai bun cățărător, a ajuns la Alexandr Ovsyannikov (Vino Astana Motors).

Ierarhia generală este următoarea: Eduard-Michael Grosu (Naționala României), Nikodemus Holler (Bike Aid), Viktor Filutas (Giotti Victoria – Savini Due). La echipe, Top 5 este Bike Aid, Giotti Victoria – Savini Due, CCC Development Team, Vino Astana Motors, Romania National Team.

Turul României se încheie duminică, 13 septembrie, la București, cu un circuit de 5 km între Piața Presei Libere și Piața Victoriei.

About Post Author