7 august 2020

EcoHora: curățenie la Dumbrăvița, cu vedete din folclorul bănățean. Poți veni și tu

ecohora

Puteți cunoaște artiști bănățeni de primă mână și vă puteți implica și într-un proiect care face apel la bun simț. Vremea se arată bună, așa că sunteți așteptați sâmbătă, 1 august, să faceți curățenie la Dumbrăvița. Or să vă fie alături adevărate vedete ale folclorului din această parte de țară.

Carmen Popovici Dumbravă, Iasmina Iova, Liliana Laichici, Georgiana Necșa, Mihaela Petrovici, Sebastian Roșca, Adrian Scorobete, Raluca Stanca, Brândușa și Nicolae Stănescu, Felicia Stoian și Dumitru Teleagă vă invită să le fiți alături la o acțiune de protecție a mediului. Se întâmplă sâmbătă, 1 august, de la ora 9,30, în zona localității Dumbrăvița.

Acțiunea de ecologizare a fost amânată deja de două ori, din cauza vremii nefavorabile. Ultima dată s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. Vor participa și profesori de la Școala de Artă, dansatori și instrumentiști de la Ansamblul Profesionist Banatul, precum și angajați ai Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș. Lor li se vor alătura cei de la CJ Timiș.

„Mă bucur că, de această dată, vremea nu ne mai pune piedici. Mă bucur, de asemenea, de entuziasmul colegilor mei și sper să avem alături cât mai mulți voluntari. Vocația culturală și preocuparea naturală pentru curățenie definesc și astăzi spiritul Banatului și este important să mobilizăm aceste energii”, spune Liliana Laichici, managerul CCAJT.

EcoHora de sâmbătă este un proiect-pilot pentru viitoare campanii ecologice, educative, civice, culturale. acțiuni ale CCAJT. Locul de întâlnire pentru EcoHora este Dumbrăvița, strada Conac nr. 51. Organizatorii pun la dispoziție mănuși de unică folosință și saci menajeri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: