După 18 ani, din nou la școală. Luptătorul Daniel Corbeanu s-a revăzut cu foștii profesori, împreună cu antrenorul Miki Fill / FOTO

corbeanu

Daniel Corbeanu este, de aproape un deceniu, unul dintre cei mai respectabili sportivi timișoreni. Un dur în ring, Corbeanu a avut o parte de o întâlnire emoționantă la liceul la care a învățat. El a fost însoțit de Miki Fill, antrenorul care l-a propulsat în lumea sportului mare.

Daniel Corbeanu s-a întors, după 18 ani, la Liceul Teoretic Special Iris. El s-a întâlnit cu actualii elevi și o parte din foștii săi profesori, cei care încă predau acolo. „Am studiat la Liceul Teoretic Special Iris, pentru că am avut o problemă cu vederea. Revederea cu actualii elevi și foștii profesori a fost emoționantă. Am multe amintiri frumoase din acest loc, mai ales că am stat în internat timp de câțiva ani. Reîntâlnirea cu foștii mei profesori, cei de la care am avut multe de învățat, a avut loc după 18 ani”, spune sportivul.

Dani Corbeanu a avut un mesaj simplu, dar plin de semnificații, pentru actualii elevi de la Liceul Teoretic Special Iris: fiecare să-și urmeze visul și să lupte pentru el. „De mic am visat că voi lua parte la gale ca acelea la care particip de câțiva ani. Am debutat mai târziu în sportul de performanță, la 19 ani. Un rol decisiv l-a avut Miki Fill, care m-a ajutat să mă dezvolt și să cresc din punct de vedere sportiv și nu numai. Este cel care mi-a oferit această oportunitate, iar eu nu i-am dat cu piciorul. Pentru performanțele obținute până în prezent am muncit foarte mult. Fără falsă modestie, sper că le-am insuflat dorința de a-și îndeplini visul elevilor liceului la care am studiat și eu”, a mai spus Corbeanu.

About Post Author