Dominic Fritz are Covid. A treia oară a fost cu ghinion

restricții

Primarul Dominic Fritz a fost confirmat miercuri pozitiv la testul COVID-19. Atribuțiile sale vor fi exercitate, în următoarele 14 zile, de viceprimarul Ruben Lațcău. Acesta a avut deja boala.

Primarul Dominic Fritz a fost confirmat cu Covid, așa că va sta în izolare în următoarele 14 zile.
Atribuțiile sale vor fi preluate de viceprimarul Ruben Lațcău, care a trecut deja prin infecția cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică va realiza ancheta epidemiologică, iar Primăria Timișoara va pune în aplicare măsurile recomandate în astfel de situații. Fritz s-a testat anterior de două ori pentru Covid și a avut rezultate negative.

„A treia oară n-am scăpat. Azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID 19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă, așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara, pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus. Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni și, cu toate astea, m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, spune Fritz.

Vizita la București, la finele lunii

Ședințele de CL se pot ține și în absența primarului, așa că Ruben Lațcău va convoca plenul în formulă completă de îndată ce trece perioada de contestație pentru mandatului lui Ioan Szatmari (PSD). Atunci va fi votat și al doilea viceprimar, liberalul Cosmin Tabără.

„Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni, când, împreună cu președintele CJ, Alin Nica, vom discuta la guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare”, a mai transmis Dominic Fritz.

About Post Author