Diskoteka Festival nu se ține în 2020. Bilete rămân valabile până în 2023

diskoteka festival

Anunțat inițial pentru începutul lunii mai și amânat apoi pentru septembrie, Diskoteka Festival nu va avea loc în acest an. Organizatorii au luat decizia având în vedere condițiile actuale, pandemia și restricțiile încă în vigoare.

Epidemia de coronavirus anulează cel mai mare festival de muzică retro din Europa. „Cu aproximativ două luni înainte de momentul în care Diskoteka Festival ar fi trebuit să se desfășoare, nu există niciun scenariu realist în care să întrezărim condițiile normale organizării unui festival de asemenea dimensiuni. Numărul tot mai mare de cazuri de infectări cu coronavirus, interzicerea organizarii festivalurilor, anunțurile autorităților despre menținerea restricțiilor pentru încă o perioadă ne-au determinat să luam decizia amânării pentru anul 2021 a Diskoteka Festival”, transmit organizatorii.

Ce artiști ar fi trebuit să vină la Timișoara

Festivalul era programat la începutul lunii mai, dar, înainte de instituirea stării de urgență, organizatorii au decis amânarea lui pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Line-up-ul anunțat includea nume precum DJ Bobo, Technotronic, Double You, Snap, Londonbeat, No Mercy, Savage, Cappella, Blackbox, Mauro, Las Ketchup, Rozalla, Systems in Blue, Ice MC, Gina T, Urban Cookie C, Boney M Experience sau Nana.

Organizatorii Diskoteka Festival anunțaseră că au vândut, până în martie, 18.426 de abonamente. „Cei care și-au achiziționat abonamente le pot ultiliza la una din următoarele trei ediții ale festivalului: 2021, 2022, 2023”, transmit aceștia.

About Post Author