1 iunie 2020

Din Banat la noi acasă: cei mai buni tineri interpreți de folclor s-au întrecut online. Cine a câștigat

banat

Peste 60 de tineri s-au întrecut, de această dată online, într-un concurs de interpretare vocală. „Din Banat la noi acasă” și-a desemnat, după o lună de competiție, câștigătorii. Ei vor înregistra, de îndată ce vremurile vor permite, câte o piesă alături de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a organizat, în perioada 27 martie – 27 aprilie, concursul online de interpretare vocală „Din Banat la noi acasă”. Au fost 64 de tineri înscriși, care s-au „duelat” de la distanță. N-a fost deloc simplu pentru juriul din care au făcut parte Liliana Laichici, Adrian Scorobete, Sebastian Roșca, Remus Vălungan și Iosif Kalmar. În cele din urmă au fost desemnați câștigătorii.

La categoria de vârstă 9 – 14 ani

Premiul I – Roxana Goia (foto)
Premiul II – Bianca Opariuc
Premiul III – David Crișan

La categoria de vârstă 15 – 25 ani

Premiul I – Alin Didraga
Premiul II – Ioana Conta
Premiul III – Claudiu Siminic Popa

„Premiul întâi de la cele două categorii de vârstă constă în înregistrarea unei piese împreună cu Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, precum și invitația de a participa într-un spectacol al Ansamblului Profesionist Banatul. Cei clasați pe locurile II și III vor fi invitați, la rândul lor, să participe într-un spectacol al Ansamblului Profesionist Banatul”, transmit cei de la CCAJT. Toți participanții vor primi o diplomă din partea Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: