Dezbatere publică despre taxe și impozite locale în 2021. Online, pe Zoom

încălzire

foto: Arhivă

Aveți ceva de spus despre nivelul taxelor și impozitelor locale de anul viitor? Vă puteți exprima părerea la dezbatarea publică pe care o organizează, săptămâna viitoare, Primăria Timișoara.

Primăria Municipiului Timişoara va organizează joi, 10 decembrie, de la ora 17, o dezbatere publică pe proiectul de hotărâre „privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pe anul 2021”. Aceasta va dura 60 de minute și se va desfășura online, prin platforma online Zoom.

Cei interesați pot trimite propuneri și sugestii în scris, la Direcţia Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, până în 9 decembrie, la ora 14. Tot până atunci, cei care doresc să participe la dezbaterea prin Zoom trebuie să-și anunțe intenția și să precizeze, într-un e-mail, numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

Fiecare participant la această dezbatere publică are la dispoziție cinci minute.

Proiectul privind taxele și impozitele locale pentru anul 2021 poate fi consultat aici. Executivul PMT propune eliminarea unor taxe speciale, iar impozitele vor fi doar indexate cu rata inflației.

About Post Author