19 ianuarie 2021

Deschiderea sălilor de sport, respinsă de Tribunalul Timiș

sport

Iubitorii de sport au protestat degeaba la Timișoara.

După două amânări, judecătorii de la Tribunalul Timiș au respins acțiunea intentată de reprezentanții mai multor săli de sport. Aceștia cerereau redeschiderea lor, invocând depășirea competențelor de către CJSU și prefectură.

Instanța a respins, la Timișoara, acţiunea formulată mai multe firme care dețin săli de sport împotriva CJSU și a Instituției Prefectului Timiș. Sentința nu este totuși definitivă. „Respinge cererea de suspendare a executării art. 10 din Hotărârea nr. 71/ 08.11.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiş. Cu drept de recurs, ce se depune la Tribunalul Timiş, în termen de 5 zile de la comunicare în privința soluției cererii de suspendare, respectiv de 15 zile de la comunicare în privința soluției cererii de anulare”, sună soluție pe scurt.

Antrenori de fitness și oameni care iubesc mișcarea au protestat, joi, în fața Palatului Dicasterial. Ei cereau redeschiderea sălilor de sport, închise de mai bine de o lună, printr-o decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: