De ce e Alina Gorghiu pe primul loc la Senat. Nica: Colegii din PNL au susținut-o în unanimitate

alina gorghiu

Pe Alina Gorghiu au susținut-o primarii liberali, care spun că i-a ajutat foarte mult în mandatul trecut. Este explicația lui Alin Nica pentru primul loc de pe lista pentru Senat ocupat de aceasta. Altfel, la PNL Timiș nu va fi niciun candidat impus de la București.

Nominalizarea Alinei Gorghiu pe primul loc pe lista pentru Senat a PNL Timiș a ridicat destule sprâncene. Mai ales în condițiile în care se vorbește tot mai des despre candidați din zonă, și nu despre „parașutați” de la București.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a explicat de ce e Gorghiu pe listă: are realizări și are susținerea primarilor. „Nu aș comenta realizările doamnei Alina Gorghiu, pentru că foarte mulți primari au menționat ajutoare concrete pe care Alina Gorghiu le-a dat pentru comunitățile respective. Chiar s-a pus problema să se ridice toți cei care pe care i-a ajutat și s-au ridicat un sfert. Deci realizări există, dacă colegii din PNL au susținut în unanimitate votarea Alinei Gorghiu pentru candidatura la Senat”, spune Nica.

Ovidiu Drăgănescu poate fi promovat cu siguranță în viitor în alte poziții

Potrivit șefului interimar al PNL Timiș, în acest caz nu e vorba de vreun candidat impus de la București, idee pe care și el o respinge. „Eu am militat să nu mai fie «parașutați», impuși de la București candidați la parlamentare în județul nostru. Acest principiu este respectat, nimeni de la București nu ne impune niciun candidat. Asta nu ne împiedică pe noi ca, dacă un om ne ajută pentru proiectele Timișului, să-i dăm încredere. Alina Gorghiu este un om cu influență în PNL și în parlament și avem încredere că poate să susțină cu succes proiectele Timișului și ale Timișoarei”, susține Alin Nica.

Pe lista celor 24 de candidați inițiali în cursa internă a PNL Timiș era și Ovidiu Drăgănescu, fost prefect și fost deputat. Acesta nu apare însă pe listele finale. „Ovidiu Drăgănescu s-a retras din competiție. Nu am discutat cu domnia sa să văd motivele, dar Ovidiu Drăgănescu este un membru valoros, pe care îl putem promova cu siguranță în viitor în alte poziții de responsabilitate”, a explicat Nica această „omisiune”.

About Post Author