Concert Oval, live pe YouTube. Muzică electronică, animație și ceva în plus

oval

Asociația Compania FaPt și Centrul Cultural German Iași vă așteaptă la un concert de muzică electronică, adaptat vremurilor. E live pe YouTube și promite să fie o experiență interesantă. Markus Popp, aka Oval, emblema mișcării glitch, lansează, cu această ocazie, și o versiune actualizată a „Scis”, albumul său din 2020.

Oval este una dintre cele mai prolifice și influente forțe creative din muzica electronică contemporană. Markus Popp, pionierul mișcării glitch, continuă să inspire și să provoace generații de producători muzicali. Rafinându-și continuu stilul ușor recognoscibil, Oval s-a implicat în numeroase proiecte și a colaborat cu artiști precum Björk, Ryuichi Sakamoto, Apparat, Tortoise, Mouse on Mars, Warren Suicide, Squarepusher sau Microstoria. El a creat muzică de film, instalații artistice, piese de dans și pentru media interactivă și a realizat coloana sonoră originală pentru branduri de modă, filme

Fanii acestui gen de artă sunt invitați joi, 19 noiembrie, de la ora 21, la un concert Oval, care poate fi urmărit prin live streaming pe YouTube. va lansa o versiune actualizată a albumului său din 2020 „Scis”. El va face echipă cu Modellogia, care contribuie cu un amestec ultra-dinamic și colorat de animație 3D, grafică în mișcare, filme retro puternic procesate, imagini și jocuri video estetice.

Evenimentul este produs de FaPt – Fabrica de Artă și Producție Teatrală și Centrul Cultural German Iași / Deutsches Kulturzentrum Iași, în cadrul proiectului UnderAct -Program de rezidențe și mobilitate artistică, în parteneriat cu Goethe-Institut, Centrul Cultural German Cluj-Napoca, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural German Timișoara și cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași.

About Post Author