CJ Timiș mai caută un om la comunicare

cj timiș

foto: Arhivă

Biroul comunicare al CJ Timiș se mărește. Este scos la concurs în această perioadă un post de consilier superior, cu minimum șapte ani vechime. Trebuie să aibă neapărat studii de comunicare, științe politice sau relații internaționale.

Postul scos la concurs este de consilier superior, clasa I, la Biroul comunicare al CJ. Șeful acestuia este Eugen Chiosa, unul dintre colaboratorii apropiați ai fostului președinte al CJ, Călin Dobra. Cei interesați trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă „în domeniul de licenţă ştiinţe ale comunicării, ştiinţe politice sau Relaţii internaţionale şi studii europene”. Vechimea trebuie să fie „minimum șapte ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie de grad profesional superior”.

Persoana care va ocupa acest post în CJ Timiș va avea de îndeplinit câteva zeci de atribuțiuni. Printre acestea, organizarea de conferințe de presă, editarea Agendei CJ, „îndrumarea instituțiilor subordonate CJ cu privire la activitatea de comunicare publică a acestora, în special în domeniul culturii și învățământului” , scrierea de proiecte care să fie depuse spre finanțare sau „propunerea de subiecte din activitatea CJ și a instituțiilor subordonate care să fie promovate”.

Dosarele se pot depune până în 25 ianuarie, la camera 326, în sediul CJ. Proba scrisă va avea loc în 8 februarie, după ce vor fi evaluate dosarele. Apoi urmează să fie programat și interviul. Toate datele necesare pentru întocmirea dosarelor, inclusiv formularele care trebuie completate se găsesc aici.

About Post Author