Bătăușii din zona Dâmbovița, reținuți pentru 24 de ore

zona Dâmbovița

Cei doi agresori care au bătut un băiat de 15 ani și prietenul care le-a filmat „isprava” au fost reținuți pentru 24 de ore. Incidentul s-a trecut în urmă cu două zile, pe o stradă din zona Dâmbovița.

Scene de o violență extremă s-au petrecut miercuri, 17 iunie, în fața unei intrări într-o scară de bloc de pe strada Transilvania. Un băiat de 15 ani a fost bătut de doi tineri, în timp ce un al treilea a filmat întâmplarea. Mama victimei a depus plângere la poliție, iar cei trei au fost găsiți și duși la audieri.

Citește și: Copil de 15 ani, bătut pe stradă, la Timișoara. Agresorii au fost găsiți / VIDEO

„Față de cei doi minori de 14 și 15 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. De asemenea, băiatul de 18 ani care a filmat incidentul a fost reținut pentru complicitate. Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P. J Timiș”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș. Cercetările făcute de polițiștii de la Secția 3 Timisoara s-au realizat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

About Post Author