18 ianuarie 2021

ASO Deta, a doua experiență fotbalistică în țara lui Luka Modric / FOTO

aso deta

ASO Deta a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un turneu internațional dedicat juniorilor U11 și U13, desfășurat la Virovitica, în Croația.

Pentru juniorii pregătiți de Călin Drăguț și Eugen Iovan a fost a doua experiență de acest fel. Ei au participat și anul trecut la un turneu internațional, tot în Croația. Antrenorii clubului timișean doresc să aprofundeze modelul de lucru al antrenorilor croați la nivelul grupelor de copii și juniori.

„Să investim în copii! Este cea mai bună investiție pe termen lung. Ne-au demonstrat-o copiii de la echipa de fotbal ASO Deta, care au participat la turneul internațional de la Virovitica. Grupele de juniori U11 și U13 pregătiți de antrenorii Călin Drăguț și Eugen Iovan s-au comportat admirabil la turneul din Croația, la care au participat echipe experimentate din țara gazdă, care nu cred că trebuie să mai spun ce fotbaliști furnizează fotbalului international, pentru echipe din cele mai puternice campionate din lume. Ne-am întors acasă cu trofeul fair play pentru cea mai sportivă echipă. Asta nu înseamnă că au lipsit hotărârea și implicarea juniorilor noștri, care au făcut un salt considerabil față de anul trecut, când am participat prima dată la un turneu internațional. Acest turneu mi-a întărit ideea că viitorul sună bine”, spune Călin Roman, președintele clubului din Deta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: