Après Ski, premieră online la Teatrul German Timișoara

apres ski

Obligat de împrejurări, Teatrul German de Stat Timișoara continuă seria de premiere online. Urmează „Après Ski”, gândit și interpretat de Niko Becker, cel mai nou actor din echipa teatrului, după un text de Klaus Eckel.

Premiera spectacolului „Après Ski” e programată vineri, 27 noiembrie, în intervalul orar 19,30 – 22,30. A doua reprezentație are loc sâmbătă, 28 noiembrie, la aceleași ore. Spectacolul va fi transmis online pe platforma de difuzare Eventim, de unde pot fi achiziționate și biletele. După ce biletul este achiziționat, participanții vor primi pe e-mail, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, un link de acces cu care vor putea viziona reprezentația.

Georg Karner câștigă un salariu mediu, e căsătorit și are un loc de muncă sigur la o companie farmaceutică. E invitat la congresul medical anual care se desfășoară într-o zonă de schi și totul decurge obișnuit. Dar apoi se așază la ora 16:46, un minut după ultima ascensiune oficială, singur pe telescaun. Activitatea liftului este oprită și Georg Karner rămâne blocat. O noapte singuratică pe un telescaun îți poate deschide cu adevărat ochii.

Cabaretistul Klaus Eckel s-a născut la Viena și și-a început cariera cu aproape 20 de ani în urmă în Austria. În 2019, Eckel a primit Premiul pentru Cabaret al Austriei. Niko Becker s-a născut în Lauf an der Pegnitz, în Germania, dar a crescut în Timișoara. Prima lui colaborare la Teatrul German de stat a avut loc în stagiunea 2011/2012 unde a jucat rolul lui Heini în spectacolul „Ținuturile joase”, de Herta Müller, regizat de Nicky Wolcz. A absolvit în 2020 Facultatea de Teatru și Film a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar din stagiunea 2020/2021 face parte din echipa artistică a teatrului german de stat.

About Post Author