Adrian Munteanu, profesor de muzică în Giroc: Tinerii din localitatea noastră merită mai mult. Vreau să le ofer ce au nevoie

adrian munteanu

Lista PNL pentru Consiliul Local Giroc cuprinde mai multe nume noi. Unul dintre acestea este cel al lui Adrian Munteanu. Este profesor de muzică și spune că prioritatea sa, în viitorul mandat, va fi educația.

Adrian Munteanu are 32 de ani și este profesor de muzică. Își ține orele atât la Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc, cât și la Școala Gimnazială „Iosif Ciorogariu” din Chișoda. Candidează pentru prima dată la o funcție de consilier local și face parte din echipa lui Dan Vîrtosu, medicul veterinar care încearcă să producă surpriza la alegeri și să devină primar în Giroc.

„În Giroc, unde locuiesc de șapte ani, mă simt într-adevăr ca acasă. Nu am făcut niciodată politică, pentru că am crezut că nu e pentru mine. După ce l-am cunoscut pe Dan Vîrtosu, am început să văd lucrurile altfel. Mi-am dat seama că pot să mă implic în viața comunității din care fac parte. M-am alăturat echipei lui când am văzut ce planuri are pentru Giroc. Am văzut, practic, un tânăr care își dorește să schimbe ceva”, spune Adrian Munteanu.

Planurile sale, din postura de consilier local, includ proiecte precum realizarea unui program de burse de merit pentru elevi şi studenţi sau înfiinţarea unei şcoli de meserii care are ca obiectiv profesionalizarea pe segmente cu absorbție mare pe piața de muncă locală.

„Dorința mea cea mai mare este însă înființarea «Clubului tinerilor», un spațiu educațional, recreațional și de dialog pentru adolescenți. Vom crea spații în care tinerii din comună să se poată exprima. Acest proiect poate compensa lipsa educației artistice și nu numai în școli, lipsa cursurilor creative și abordărilor în diverse domenii. Scopul proiectului este atât încurajarea și promovarea artei, cât și abordarea unor acțiuni de educare și formare în domenii de mare interes: economie, IT, juridic, medical, beauty etc”, mai spune tânărul liberal.

About Post Author