30 noiembrie 2020

Acasă: expoziție despre locul unde am stat aproape tot anul, la Timișoara Design Days

acasă

În 2020 am stat mai mult acasă. Acasă a devenit, pentru mulți, centrul lumii și felul în care arată spune aproape tot despre noi. Mobilier sau îmbrăcămintea, totul spune o poveste. Ea este și tema Timișoara Design Days.

Expoziția Timișoara Design Days 2020 este despre acasă, locul în care ne-am petrecut cu toții majoritatea timpului în acest an. Sunt obiecte care ne conturează tabieturile, activitățile și anumite ipostaze de relaxare. Home Exhibition poate fi vizitată la Centrul Multifuncțional din Bastionul Maria Theresia, în intervalul 20 – 29 noiembrie.

„Anul acesta ne-am propus să explorăm obiectele de design special concepute pentru a crește starea de confort în casă. Este o situație inedită în care trebuie să găsim soluții de petrecere a timpului liber în propriile noastre spații. Este o perioadă în care căutăm soluții inovative de a ne contura confortul de acasă mai mult ca niciodată”, spun cei de la Noi Re-Creăm, organizatorii expoziției.

În Bastion veți putea vedea peste 50 de produse de design de obiect, design de mobilier, accesorii și design vestimentar, create special pentru această expoziție. Evenimentul aduce împreună designeri din toată țara, care au acceptat în această perioadă provocarea noastră de crea produse integrate în tematica anunțată.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, orele 10 – 18, sâmbătă și duminică, orele 12 – 18.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: