23 ianuarie 2021

A murit Ionuț Popa

ionuț popa

Unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, arădeanul Ionuț Popa, a murit, joi, în urma unui stop cardio-respirator. Popa era bolnav de mai multă vreme, iar în ultimul an a stat mai mult prin spitale.

Ionuţ Popa a murit joi, 25 iunie, la Spitalul Judeţean Arad. Era internat încă din 9 iunie, când suferise un stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici. De atunci, a stat în comă, pe secția de Terapie Intensivă. Joi dimineață, a intrat din nou în stop cardio-respirator, dar nu a mai putut fi resuscitat, astfel că a fost pronunțat decesul.

Ionuț Popa, născut la Pesac, în județul Arad, a jucat fotbal la Poli Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare,Vagonul Arad, Aurul Brad și Victoria Ineu. A început ca antrenor la Victoria Ineu, iar de-a lungul timpului a pregătit echipe precum UTA, FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli Iași, CSMS Iași, CS Mioveni și ACS Poli Timișoara. Ultima formație pe care a pregătit-o a fost UTA, de care s-a despărțit în iunie 2019. La ultimul meci la care a stat pe bancă s-au întâlnit, la Arad, „Bătrâna Doamnă” și ACS Poli. Gazdele au câștigat cu 2-1. Ionuț Popa împlinise 67 de ani în luna aprilie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: